VELKOMMEN TIL SØRLANDSGALOPPEN!

VELKOMMEN TIL SØRLANDSGALOPPEN!

Velkommen til en annerledes galopp hvor vi må ha strenge smittevernstiltak. Årets Sørlandsgalopp blir et helt annet arrangement enn det vi aller helst hadde ønsket å tilby dere som deltakere. Vi hadde ønsket oss en yrende arena hvor gamle venner møttes, nye vennskap ble etablert, deltakere diskuterte veivalg og man koste seg sammen over lengre tid. Det er det dessverre ikke anledning til i år. Vi håper og tror alle har forståelse for det. I år fokuserer vi på å tilby O-løp med gode kart og løyper, mens andre servicetilbud har måtte utgå.

Det har vært utfordrende med gradvise gjenåpningsplaner og lokale smitteutbrudd. Resultatet har blitt mye usikkerhet omkring hva slags arrangement vi kan tilby. Nå har vi funnet et konsept som vi mener ivaretar smittevern med et større antall løpere som deltar.

Vi er veldig glade for alle dere som deltar på årets Sørlandsgalopp. Det er utrolig flott at dere har tatt turen til Sørlandet. Vi gleder oss til å arrangere O-løp igjen.

Vi håper dere får noen fine turer i skogen. Det er 2 spesielle arenaer vi har i år. Furulunden i Mandal er en unik oase rett ved sentrum. Terrenget er lettløpt med mye stier. Her er det viktig å holde kontroll med kompassretningen. På sjøsiden av Furulunden er det en rekke flotte strender og viker. Ravnedalen i Kristiansand er i stor grad en park som er omkranset av høyder og fjell. Terrenget er litt mer kupert enn i Mandal.   

Vi håper dere kan ta igjen den sosiale biten av Sørlandsgaloppen sammen med familie, venner, klubb osv utenom O-løpene. Kos dere mens dere er her. Oppdag nye attraksjoner som det er mange av. Følg med på vår FB side for ideer til aktiviteter i vår flotte landsdel.

For hovedkomiteen

Nils G. Gjelsten