Viktig info om overnatting

Viktig info om overnatting

 

 

 

Som tidligere annonsert har vi som følge av Covid-19 restriksjoner i utgangspunktet en begrensning i antall deltakere på 3 x200 deltakere.

MEN, dersom restriksjonene lettes før påmeldingsfristen 23. juni, noe vi tror det gjør, vil vi kunne arrangere årets galopp med flere deltakere, og kanskje uten deltakerbegrensning.

Utfordringen for tilreisende løpere er at kanselleringsfrist for overnatting kan komme før påmeldingsfristen.

For gjester hos Sjøsanden Feriepark kan overnatting kostnadsfritt kanselleres innen en uke før ankomst.

For gjester hos Åros Feriesenter er fristen 14 dager før ankomst og det kan gi større utfordringer.

 

Dette er en vurdering deltakerne selv må ta, men det vi kan si som arrangør er at så snart det kommer offisiell informasjon fra myndighetene vil vi informere dere løpere umiddelbart.

Vi ønsker å arrangere for så mange løpere som mulig og har fremdeles troen på at alle som er påmeldt kan delta. Og vi håper at ny info om øækt deltakerantall kommer før 14-dagersfristen hos Åros Feriesenter.

 

Vi har også kontaktinformasjon til private utleiere som har tatt kontakt med oss med ønske om å leie ut bolig/hus/hytte/hybel til o-løpere.

Mange av disse enhetene er nok fremdeles ledige og kan leies på relativt kort varsel (her kan vi ikke garantere kapasitet, da flere av enhetene også leies ut via finn.no og annet).

Ta kontakt med sveinerikwiig@gmail.com dersom dere er interessert, så skal vi opprette kontakt med utleiere."